Frakt & Retur


Frakt

När vi har fått din betalning, ska vi antas i hela världen genom DHL inom 1-2 dagar för leverans av dina varor, leveransadress frakten väntas i 5-7 arbetsdagar att komma fram till vänster.

Annullera

Om du vill avbryta din beställning måste du kontakta oss omedelbart. De flesta beställningar skickas inom 1-3 dagar från orderdatum. Frakt Beställningar kan inte avbrytas. Begäran om annullering efter beställningen har skickats behandlas i enlighet med vår returpolicy.

Återbetalning

Varor accepteras endast för en återbetalning om de inte har slitna, skadade eller ändras. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg, eller bidraget under på grund av "skillnad", leveranskostnaden för hela är produktpriset kommer att dras.

Lämna Tillbaka

Om inom 7 dagar efter mottagandet av dina varor du vill returnera dem för en återbetalning kontaktar oss via chatt eller e-post. Varor accepteras endast för en återgång om de inte har slitna, skadade eller ändras.

Om du har några frågor om detta shippinginfo politik, vänligen kontakta oss.

tillbaka
Hollister Jeans , Hollister Hoodie , Hollister Shorts , Hollister T Shirt , Hollister Online   .    Du har IP-adress: 18.232.51.247
Copyright © 2020 www.keeto.se. Powered by Hollister